Vanaf april ook rechtstreekse Jetairfly-vluchten uit Antwerpen naar Berlijn, Milaan en Barcelona
In aanvulling op de 6 lijnvluchten naar Palma (2x/week), Alicante (2x/week) en Malaga (2x/week) kondigen Jetairfly en Antwerp Airport nog 9 vluchten aan naar citytrip-, business- en modebestemmingen : Berlijn (3x/week), Milaan (3x/week) en Barcelona (3x/week).
Lowcosttickets voor elk van deze nieuwe lijnen zijn vanaf donderdag 23 oktober boekbaar vanaf 29,99 euro per persoon per traject, 15 kg ruimbagage inbegrepen.
Vroege boekers zien zich op www.jetairfly.com en bij hun reisagent beloond met de laagste tarieven.

Jetairfly geeft een boost aan de activiteit op Antwerp Airport. De 6 nieuwe vliegbestemmingen zullen het passagiersaantal voor lijnvluchten van en naar Antwerpen bijna verdubbelen. Door de combinatie van het grootste vliegtuig dat op Antwerpen zal actief zijn (112 plaatsen) en een verwachte hoge bezettingsgraad, zal
deze passagiersverdubbeling zich vertalen in slechts een kwart meer lijnvlucht-vliegbewegingen dan vandaag.

Jetairfly voegt een derde E-Jet E190 toe aan haar vloot om deze operatie op te zetten. Dit jetvliegtuig staat wereldwijd bekend als één van de modernste en meest comfortabele regionale jets. De passagiers waarderen vooral de 2-aan-2 opstelling van de zetels en het grotere ruimtegevoel. In vergelijking met turboprop-vliegtuigen
vliegt deze jet sneller, en is de vibratie en het geluid aan boord lager.
De E-Jet kenmerkt zich ook door zijn lage ecologische voetafdruk. Met een gemiddelde van 3 à 3,2 liter brandstof per passagier per 100 km heeft dit vliegtuigtype een laag verbruik en uitstoot. Dankzij stillere motoren met een lagere geluidsprojectie en de modernste navigatieapparatuur die precisievliegen mogelijk maakt, is de E-Jet voor de omwonenden van Antwerpen één van de stilste vliegtuigtypes.

Met deze uitbreiding zal Jetairfly in 2015 105 luchthavens verbinden met ruim 180 lijnen. Ze kadert volledig in enerzijds Jetairflys filosofie om zich te differentiëren door uit élke Belgische passagierluchthaven te vliegen, teneinde zo nabij mogelijk te zijn bij haar reizigers. Anderzijds passen de nieuwe lijnen uit Antwerpen perfect in
Jetairfly's hybride model, waarmee het zowel vakantiegangers, zakenreizigers, lowcostpassagiers als VFR (visiting friends and relatives) bedient voor vakantie, zaken, familiebezoek of tweede verblijf.

Tickets vanaf 29,99 euro zijn vanaf donderdag 23 oktober boekbaar op www.jetairfly.com, in Belgische en buitenlandse reisagentschappen (via GDS-systemen). Tickets zijn ook vanuit het buitenland boekbaar, ook one way en in omgekeerde richting. Hiermee mikken Jetairfly en Antwerp Airport niet enkel op vertrekkende passagiers, maar ook aankomende passagiers, die reizen voor toerisme, zaken of familiebezoek.

http://www.jetairfly.com


jetairfly
 
Foto's: