TOURISTICO PARTY: Pinknation exclusive ontvangt op 30 april heel wat songfestivalkandidaten in Antwerpen....en misschien Harel Skaat
Pink Nation is aan zijn 2e editie toe en dat het speciaal zal worden zie je aan de naam: exclusive. Acts, goede muziek en tal van eurosongkandidaten zijn de rode draad van dit event. Bram Bierkens, organisator, licht een tipje van de sluier op.
Pink Nation Exclusive is een vernieuwend HoLeBi and Friends evenement dat enkele keren per jaar zal plaatsvinden op verschillende locaties in België. Vorig jaar in de Horta, dit jaar in AEC Antwerpen aan het eilandje. Reeds vanaf 16j kan je aanwezig zijn op het leukste feestje van het jaar met leuke muziek, VIPs, acts, vééél drank en eurosongartiesten. Reeds 5 landen hebben hun opwachting bevestigd, een 6e komt eraan (misschien Israel)? luister naar het interview!
Kaarten kan je via de website bestellen of in je coolcatwinkel vanaf 5 april. In VVK 12 euro voor een gewoon en 24 voor een VIP. meer info op www.pink-nation.tv
aast hotelovernachtingen in het Ramada Plaza Antwerp hotel biedt de organisatie van PNE deze editie ook eigen Limousine Services aan.

Wil jij in stijl aankomen op dit evenement? Het kan! Neem contact op met LIMOLUX en informeer er naar uw PNE voordeeltarief.
T: 32 499 28 26 90
M: info@limolux.be

www.limolux.be


pinknation  |  
 
Beluister de audiofragmenten:
 

pinknation

pinknation
 
Foto's: