Oasis of the Seas ondergaat verjongingskuur op Spaanse werf
- Oasis of the Seas verblijft 63 dagen op Spaanse scheepswerf.
- Royal Caribbean investeert 150 miljoen euro in vernieuwing schip.
- Gelijkaardige werken op Allure of the Seas in aanloop Europese zomerseizoen.
Op de Navantia-werf in Cadiz zijn de werken gestart voor de amplificatie van Oasis of the Seas. Tijdens een verblijf van 63 dagen worden de buitendekken volledig heringericht met Cara´bisch ge´nspireerde zwembaden, het kinderwaterpark Splashaway Bay en The Lime & Coconut Bar. Adrenalinezoekers kunnen zich straks uitleven in de Ultimate Abyss, de langste glijbaan op zee die canada 1:1 top fake zenith watches tien dekken overbrugt en The Perfect Storm, een set van drie waterglijbanen.

Gasten kunnen na de renovatie op Oasis of the Seas kiezen uit maar liefst 23 verschillende eetgelegenheden. Wie trek heeft in een snelle hap kan er voortaan terecht in Portside BBQ met een authentiek vleesmenu ge´nspireerd op de beste barbecue in de Verenigde Staten, het Mexicaanse El Loco Fresh en de Playmakers Sports Bar & Arcade. De laatste twee werden eerder al met succes ge´ntroduceerd aan boord van Symphony of the Seas.

Het nachtleven aan boord van Oasis of the aaa replica watches for canada sale Seas krijgt een nieuwe betekenis met Spotlight Karaoke in de Royal Promenade en Music Hall waar coverbands optreden. Ook de Bionic Bar waar robot-barmannen de cocktails shaken, krijgt zijn plaats naast klassiekers als Boleros, Schooner Bar, Blaze Nightclub & Comedy en de Engelse pub Atlas & Globe. Tot slot worden de kindervoorzieningen opgefrist. Het aanbod aan gezinsvoorzieningen breidt uit met de laser tag game Clash for the Crystal City en de ontsnappingskamer Mission Control: Apollo 18.

De werken gebeuren naar aanleiding van de tiende verjaardag van het bekroonde schip. Oasis of the Seas werd namelijk op 1 december 2009 in Miami gelanceerd. Met haar indrukwekkende afmetingen en voorzieningen zorgde het architectonische wonder voor een revolutie in de cruise-industrie. Intussen heeft Royal Caribbean al vier schepen van de Oasis-klasse in gebruik. Een vijfde zusterschip vervoegt in 2021 de vloot.

De vernieuwde Oasis of the Seas komt op 24 november 2019 terug in de vaart en zal vanaf Royal Caribbeans nieuwe Terminal A in PortMiami weekcruises verzorgen naar de Oostelijke en Westelijke Cara´ben. In mei 2020 vaart het schip vanuit Florida naar de Big Apple en wordt meteen het grootste cruiseschip ooit met New York als thuishaven. Vanuit Cape Liberty zal Oasis of the Seas volgende zomer cruises aanbieden naar de Bahama%u2019s en Perfect Day at CocoCay, het particuliere eiland van Royal Caribbean International.

Het Royal Amplified-programma van Royal Caribbean draait deze maanden op volle toeren. In het raam van dit programma investeert de rederij maar liefst 900 miljoen euro in de vernieuwing van tien van haar schepen. Na Oasis of the Seas gaat in het voorjaar 2020 het zusterschip Allure of the Seas naar het droogdok voor een gelijkaardige upgrade. De werken gebeuren in de aanloop naar het Europese zomerseizoen. Allure of the Seas doorkruist immers van 10 mei tot 25 oktober de Westelijke Middellandse Zee vanuit Barcelona. Op deze zevennachtencruises bezoekt het schip Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Firenze/Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels. Alle details vindt u in de Royal suisses omega speedmaster fausses de haut grade Caribbean-brochure 2020-2021 die vanaf heden in elk reiskantoor ligt.royal caribbean  |  oasis of the seas
 
Foto's: