Nog 100 dagen te gaan: 5 redenen waarom MSC Grandiosa dé cruise-ervaring voor elke vakantieganger biedt
Vanaf 1 augustus, zijn er nog 100 dagen te gaan voor het eerste Meraviglia-Plusschip van MSC, MSC Grandiosa, op 9 november in Hamburg wordt ingewijd. MSC Cruises heeft de schepen van de Meraviglia-generatie ontworpen om aan alle eisen van de hedendaagse cruiseganger te voldoen. Het nieuwste vlaggenschip MSC Grandiosa gaat het grootste schip van de vloot worden met het meest uitgebreide aanbod van diensten, ooit.
Met 11 locaties waar de gasten kunnen dineren, 21 bars en lounges, entertainment van wereldklasse, een eigen promenade in mediterrane stijl en nog veel meer, is MSC Grandiosa het ideale schip voor elke gast. Een aantal andere karakteristieken uitgelicht:

1. EEN MILIEUBEWUST SCHIP
MSC Grandiosa laat zien dat een uiterst milieubewust cruiseschip maximale prestaties kan leveren, door gebruik te maken van energiezuinige hautes breitling transocean fausses montres avec mouvements suisses systemen en innovatieve, maritieme technologie.

2. MSC FOR ME AND ZOE
ZOE, de eerste stemgestuurde assistent in de suisses iwc portugieser fausses hommes et femmes cruisebranche, werd geïmplementeerd in elke kajuit op MSC Grandiosa. ZOE spreekt 7 talen, kan honderden vragen beantwoorden over de cruise en de faciliteiten aan boord, hulp bieden bij het boeken van services, aanwijzingen geven en suggesties doen.

3. KEUZE UIT VERSCHILLENDE TOPRESTAURANTS
Naast 3 hoofdrestaurants met een verfijnde mediterrane keuken en internationaal buffet, zijn er ook nog 4 specialiteitenrestaurants (meerprijs) voor de gasten: de HOLA! Tapas Bar, L ATELIER BISTROT, BUTCHERS CUT en KAITO TEPPANYAKI AND SUSHI BAR

4. TWEE GLOEDNIEUWE CIRQUE DU SOLEIL AT SEA-SHOWS
MSC Grandiosa wordt het derde schip van MSC Cruises waar Cirque du Soleil de gasten entertaint met twee gloednieuwe én opnieuw exclusieve shows.

5. LUXUEUZE MSC YACHT CLUB

MSC Yacht Club schip in een schip-concept is een klasse apart, met 95 elegante suites en een butlerservice de klok rond. Het is een uitzonderlijke plek om te eten, drinken, zwemmen en zonnebaden in de sfeer van een privéclub meilleures fausses patek philippe montres de poche françaises.


msc grandiosa  |  msc
 
Foto's: