Nieuw vanaf 23 juni! IC Bus tussen Antwerpen - Eindhoven -Dusseldorf
Met de IC Bus reist u vanaf 23 juni snel en zeer voordelig van Antwerpen via Eindhoven naar Dusseldorf. U kunt ervoor kiezen om bij de aankoop van uw ticket meteen aansluitende treinverbindingen in Düsseldorf mee te boeken - op die manier hebt u slechts één ticket nodig!
Vanaf 23 juni 2014 vertrekt de IC Bus op zijn minst drie keer per dag vanuit Dusseldorf Flughafen (luchthaven) naar Antwerpen Centraal, met bijkomende stops in Düsseldorf Hbf (station) en Eindhoven station.

De IC Bussen zijn dubbeldekkers, voorzien van moderne faciliteiten die voor hoge comfort en veiligheid zorgen. U kunt gebruik maken van de gratis wifi-toegang en van de on-board service waar u snacks en dranken kunt verkrijgen.Tijdens uw reis met de IC Bus geniet u van hoge comfort: Airconditioning, ruime zitplaatsen, ruimte voor baggage, moderne faciliteiten, stopcontacten, wc en gratis Wifi.

Tickets voor een enkele reis tussen Düsseldorf en Antwerpen zijn met het Europa-Spezial IC Bus tarief al verkrijgbaar vanaf 14 euro. Tickets voor de routes tussen Düsseldorf en Eindhoven, alsook tussen Antwerpen en Eindhoven zijn met het Europa-Spezial IC Bus tarief al vanaf 9 euro verkrijgbaar.

http://www.bahn.com/i/view/NLD/nl/prices/europe/ic-bus.shtml
dusseldorf airport
 
Foto's: