MSC Cruises onthult details van het uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocol van het bedrijf, dat de richtlijnen van de autoriteiten overstijgt.
MSC Cruises heeft nauw samengewerkt met de verschillende autoriteiten in de landen waar de schepen van de maatschappij zullen aanmeren, om een uitgebreid protocol te ontwikkelen.
Een speciale taskforce heeft, met de input en ondersteuning van vooraanstaande externe medische deskundigen, een solide protocol ontwikkeld met nieuwe, MSC Cruises specifieke, operationele procedures die verder gaan dan wat de eigenlijke regionale en nationale richtlijnen voorschrijven en die effectief een nieuwe standaard vormen. Hiervoor hebben we nauw samengewerkt met RINA die op onafhankelijke wijze controleren of ons protocol voldoet aan de swiss zenith fake watches for perfect sale richtlijnen van het Europees Agentschap voor maritieme veiligheid (EMSA), waarin aanvullende gezondheidsnormen zijn opgenomen, waaronder die van het gezamenlijke EU-initiatief Healthy Gateways

MSC Cruises heeft uitgebreide operationele procedures ontwikkeld, die voortbouwen op de reeds strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die al lang van kracht zijn aan boord van de schepen van de rederij. De nieuwe procedures omvatten universele COVID-19 tests voor alle gasten en bemanningsleden voorafgaand aan de inscheping, bezoeken aan wal op elke bestemming kunnen enkel met een MSC Cruises excursie en dit als extra niveau van bescherming voor de gasten. Zo is er ook de introductie van een COVID-beschermingsplan voor verdere gemoedsrust voor de gasten. Met al deze maatregelen beoogt MSC Cruises de gasten een zo veilig mogelijke vakantie te bieden.

MSC Cruises heeft er alles aan gedaan om alle aspecten van de reis van de gast te omvatten, van het moment van de boeking tot de inscheping, het leven aan boord en de terugkeer naar huis, met behoud van het unieke karakter van de gastervaring.

Herstart met mediterrane routes

MSC Cruises bereidt zich voor op een mogelijke herstart deze zomer in de Middellandse Zee, waar gezien de huidige ontwikkeling van de pandemie en haar impact op de toeristische attracties verwacht wordt dat er schepen zouden kunnen worden ingezet. In afwachting van de nodige definitieve goedkeuringen zijn dus twee schepen van MSC Cruises bezig met de voorbereidingen - het vlaggenschip MSC Grandiosa en het populaire schip MSC Magnifica. MSC Grandiosa zal 7-nachtcruises aanbieden in de westelijke Middellandse Zee en MSC Magnifica zal de oostelijke Middellandse Zee bedienen. De werkelijke vertrekdata zullen worden vastgesteld in overeenstemming met de richtlijnen die door de betreffende autoriteiten zullen worden gegeven. De geplande routes omvatten Griekenland en Malta, waar de autoriteiten niet alleen hun havens weer uk swiss made rolex replica with top quality hebben opengesteld voor cruises maar waar ze tevens het gezondheids- en veiligheidsprotocol hebben goedgekeurd om onze herstart te ondersteunen.

Voor deze eerste fase van de herstart van de activiteiten, zullen de twee MSC Cruises schepen die voor het huidige zomerseizoen in de buy canada's perfect zenith replica watches Middellandse Zee varen in eerste instantie alleen gasten verwelkomen die in Schengenlanden wonen. Bovendien zijn hun routes ontworpen op basis van de toegankelijkheid van de havens, waardoor de noodzaak voor gasten om gebruik te maken van het openbaar vervoer of van vluchten zo veel mogelijk wordt beperkt, en zijn ze gepland in samenwerking met de autoriteiten.
msc
 
Foto's: