Hard Rock Café Antwerpen, een diamant in het centrum van de stad
Sinds 2017 heeft Antwerpen er een diamant bij: Hard Rock Café Antwerpen. Een plek waar je kan genieten van een cocktail, een lekkere lunch of dinner, live muziek en uiteraard de memorabilia aan de muur.
Hard Rock Café Antwerp mixt de klassevolle vibe met de levendige music scene van de stad Antwerpen. Deze mix zorgt voor een unieke beleving voor elke bezoeker. Hard Rock Café Antwerp bevindt zich in het historisch centrum en vormt de ideale setting voor elk type evenement zoals verjaardagsfeestjes, zakelijke bijeenkomsten, teambuildings en bruiloften. Een professioneel team staat steeds voor u klaar en zorgt voor een vlekkeloze organisatie van uw evenement. Hard Rock Antwerp heeft 2 verdiepingen en omvat een ruimte met 150 zitplaatsen, een podium voor live muziek, een lounge area en een adembenemende collectie van authentieke memorabilia stukken van wereldsterren.

De cocktails

Laat je verwennen met één van de lekkere cocktails die met veel liefde gemaakt wordt. Wat dacht je van een Hurricane of een Fruitapalooza. Ze zijn overheerlijk en alleen daarvoor kom je al terug.

Het menu

Geniet van een lunch of een diner in het Hard rock café. De Jumbo Combo is het voorgerecht bij uitstek. Santa Fe Springrolls, kippenvleugels, gefrituurde uienringen, brusvhettas en gefrituurde Tupelo kippereepjes. Geserveerd met 4 sauzen.

Geniet daarna van één van de legendarische hamburgers zoals Local Legendary ® Burger of de big cheeseburger. Maar je kan uiteraard ook genieten van de New York Strip Steak, Grilled Norwegian Salmon, Cowboy Rib Eye, Hickory-Smoked Ribs en sluit af met een Hot Fudge Brownie. Denk even niet aan je calorieën... het is veel te lekker.


Hard Rock Cafe Antwerp Memorabilia

Bij het uitzoeken van de memorabilia heeft men slechts één thema voor ogen gehouden: diamant. Antwerpen staat immers bekend als de diamantstad van de wereld.

Zo vind je de zwarte broek met accenten uit metaal van Rihanna terug die ze gedragen heeft tijdens haar Diamonds tour. Of de unieke klok jurk van Lady Gaga. De jurk werd hier in Antwerpen ontworpen door de Belgische fashion designer Toon Geboers. Maar er zijn ook prachtige gitaren terug te vinden van ondermeer Van Halen en Foo fighters.

Neem tijdens je bezoek even de tijd om de hele tour te doen en te genieten van al deze prachtige dingen.


Live music en events

Hard Rock Café Antwerp geeft een stem aan muzikaal talent van eigen bodem. Elke donderdag krijgt een lokale band de kans om het beste van zichzelf te geven? Je kan het ook live beluisteren op de radio.

http://www.zzrock.radio

Elke eerste vrijdag van de maand is het Ladies Night. Dineer je die avond in het Hard Rock Café, dan krijg je zelfs een gratis night cocktail.

Wil je zelf genieten van al het lekkers dat Hard Rock café Antwerpen te bieden heeft, spring eens binnen en vergaat dan zeker niet om de shop te bezoeken


http://www.hardrock.com/cafes/antwerp/nl/


hard rock cafe antwerp
 
Foto's: