Footprints: Nieuwe Orient brochure met nieuwe bestemmingen en concepten
De verscheidenheid van AziŽ beleven en herbeleven! Wij delen allemaal dezelfde passie voor het Aziatische continent en gingen op zoek naar nog meer bestemmingen, programmas en hotels. Het resultaat laat zich zien in onze nieuwe Asia Collection.
Eťn van de aardige nieuwigheden zijn beslist de City Inspirations, geen gewone citytrips, maar inspirerende formules om een stad en haar omgeving op een verrassende manier te ontdekken. Zo voorzien we in Mumbai een bezoek aan een Bollywoodstudio, een taalles Mandarijns in een lokale school in Beijing of een subliem theemoment in het hotel Oberoi Amarvillas met zicht op de Taj Mahal in Agra. U zal verrast zijn door onze city programmas voor Ubud (Bali), Singapore, Yangon (Myanmar), Luang Prabang (Laos), Hanoi (Vietnam) en Muscat (Oman).
Onder de nieuwe bestemmingen verwelkomen we Oman, Indonesie, Taiwan, Singapore en Japan. De programmas werden ook stevig uitgebreid, en dat is zeker het geval voor India, Vietnam en Cambodja.

Er zitten heel wat pareltjes bij. Wij willen alvast de luxueuze trein Eastern & Oriental Express verklappen die u tijdens een fabelachtige en nostalgische treinreis van Singapore naar Bangkok brengt, of onze selectie prachtige riviercruises van AmaWaterways, Sanctuary Ananda en Belmond Cruises in Myanmar, Vietnam en Cambodja die u de verfijnde luxe laten ervaren van een schitterend afgewerkt cruiseschip. In IndonesiŽ stippen we de 10-daagse cruise langs de Komodo Archipel aan waarbij u vast en zeker de Komododraak, s werelds grootse hagedis, zal kunnen zien.
Wij spelen in deze nieuwe Asia Collection ook gretig in op nieuwe tendensen en nieuwe hotels. Zo kregen Cape Weligama in Sri Lanka, LUX Lijiang in China en Alila Jabal Akhdar in Oman een plaats in deze brochure.

Onze voorgestelde rondreizen zijn suggesties die naar hartenlust kunnen aangepast worden. Wenst u een bepaald interessepunt centraal te zetten in uw reis, dan houden we daar maar al te graag rekening mee. Footprints staat voor ŗ la carte vakantiebelevingen op uw maat. Per bestemming doen wij telkens voorstellen om uw verblijf te verlengen. Dat kan een charmant boetiekhotelletje zijn in een bruisende stad, een fantastisch resort aan een exotisch strand, een unieke cruise, een nostalgische treinreis, een fascinerende safari%u2026
Laat u inspireren door onze Azie programmas. Misschien naar het onbekende om uw horizon te verbreden of misschien naar uw favoriete bestemming om deze te herontdekken en te herbeleven%u2026

http://www.footprints.be


footprints
 
Foto's: