Europa-Park uitgeroepen tot beste pretparkvakantie voor kinderen
Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen onderscheiden jaarlijks de meest kindvriendelijke pretparkvakanties van Europa. Uniek aan dit initiatief is dat er wordt gelet op de beoordelingen en (kinder)faciliteiten zowel van het park, als van de eigen accommodatie of accommodatie in de omgeving.
Europa-Park ontving met hotel Colosseo voor het vierde jaar op rij de Kids PretparkTip! -Award voor Europas beste pretparkvakantie.


Het kids PretparkTip! Keurmerk is in 2012 ontstaan om te achterhalen waar gezinnen met kinderen de ideale pretparkvakantie beleven. Ieder jaar worden alle pretparken in Europa beoordeeld op aanwezige (kinder)faciliteiten en het Zoover-cijfer. De worden gecombineerd met de scores van de eigen hotels of vakantieparken en accommodaties in de buurt. Europa-Park scoort op beoordelingssite Zoover maar liefst een 9,2 als totaalcijfer, Hotel Colosseo eveneens een 9,5 op kindvriendelijkheid. Het zijn de hoogste punten op Zoover en Europa-Park is daarmee een van de beste adressen voor een pretparkvakantie in Europa. Europa-Park en Colosseo voeren de lijst al voor het vierde jaar aan.

Samen met de andere vier themahotels van Europa-Park nam hotel Colosseo onlangs ook nog een andere award in ontvangst. Beoordelingssite Tripadvisor publiceerde een lijst met de beste familiehotels in Duitsland. Europa-Park nam hier de 1e, 2e, 3e, 6e en 7e plaats in.

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform in Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van het gehele gezin. Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux, met jaarlijks zo'n 150 miljoen bezoekers, 3,5 miljoen beoordelingen van meer dan 300 duizend accommodaties in de wereld.


europa
 
Foto's: