Europa-Park opent zijn poorten op 29 mei 2020
De familie Mack, eigenaar van het grootste attractiepark in Duitsland, is blij met de op 6 mei door de Duitse deelstaat Baden-WŁrttemberg aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen en heeft in nauwe afstemming met de overheid intensieve voorbereidingen getroffen voor de heropening van Europa-Park, de overnachtingsmogelijkheden en restaurants op 29 mei.
De veiligheid en gezondheid van de gasten en medewerkers heeft voor Europa-Park altijd de hoogste prioriteit. Bezoekers moeten zich er veilig en prettig voelen. Daarom is besloten om vanaf 29-5-2020 met een begrensd aantal bezoekers te starten en worden daarvoor vanaf 13-5-2020 datumgebonden tickets voor swiss movements santos de cartier fake for canada sale het zomerseizoen 2020 in de online ticketshop aangeboden. Het attractiepark is groot en uitgestrekt waardoor er voor alle bezoekers en medewerkers genoeg ruimte is om zich te houden aan de voorgeschreven afstandsregels.


In het park zijn, naast het begrenzen van het aantal bezoekers, verdere maatregelen genomen om het infectierisico te minimaliseren. Zo zijn er o.a. in wachtrijen en restaurants markeringen aangebracht om afstand te houden. Zijn er extra desinfectieposten aangebracht en zullen beugels en andere oppervlaktes vaker gereinigd worden. Ook zullen bezoekers voor en tijdens het bezoek geÔnformeerd worden over de verschillende maatregelen. Als aanvulling op de maatregelen ter plaatse zal Europa-Park nieuwe technologieŽn met betrekking tot de wachtrijen en het houden van afstand invoeren. De bestaande Europa-Park en Rulantica-app wordt met nieuwe functies uitgebreid. Bovendien wordt een nieuwe extra app gepubliceerd welke op speelse wijze je op het houden van afstand tijdens het parkbezoek wijst. Contactloos betalen wordt gestimuleerd en alle medewerkers ontvingen een scholing.

Ook de zes themahotels, het Camp Resort en de Europa-Park-camping met hun restaurants, bars en cafťs zullen op 29 mei de deuren weer open. Waterwereld Rulantica blijft vooralsnog gesloten maar best quality replica zenith canada shop de directie ziet een spoedige heropening optimistisch tegemoet.


Ook gasten uit Nederland, BelgiŽ en alle andere landen zijn, zodra grensverkeer weer mogelijk is, hartelijk welkom in Europa-Park.


De directie en medewerkers zien er naar uit de gasten canada fake zenith watches with aaa quality vanaf 29 mei weer in Europa-Park te mogen begroeten. Dan is het weer tijd voor: Tijd. Samen. Beleven.

europapark
 
Foto's: