De zomer start met de nieuwe brochures van Mediterra / Sunworld en skiworld
Met Kreta, Corfu, Rhodos, Tunesie, Egypte en Turkije heb je een ruime keuze om jouw zomervakantie te laten beginnen. Maar ook wie nog wil gaan skien in de paasvakentie kan nog terecht in de brochure van skiworld.
Intercomfort is een vaste waarde op de reismarkt en elk jaar trachten ze de reiziger te verlekkeren met een aantal fantastische bestemmingen.

De Middellandse Zee brochure bevat Griekenland, Tunesië en Egypte. Je krijgt niet enkel voldoende achtergrondinfo, maar ook prachtige hotels voor ieders budget. Maar ook met de huurauto kan je bv Rhodos ontdekken. Eens een andere manier om op je eigen tempo het mooie eiland te leren kennen. Hotels zijn er voor ieders budget, van half pension tot all inclusive. De kwaliteit.....niets op aan te merken!
Wil je iets speciaals? ga dan zeker de 4 x 4 rondreis eens doen in Tunesie, een echte belevenis! En voor wie een rondreis wil combineren met een extra week rust hebben ze een Best of.... gemaakt. En het hotel? Wel dat mag je zelf kiezen.
En wie Egypte wenst de ontdekken op een speciale manier, kan opteren voor één van de vele nijlcruises. Het is eens iets anders dan een gewoon hotel.

Maar in Turkije blijven ze de specialist. Ook hier weer de Best of... formule, hotels voor alle prijsklasses in Istanbul (leuk voor het culturele jaar) en de vele mooie plekken aan de stranden. Turkije staat bekend voor zijn all-inclusive formules, maar Sunworld doet er een schepje bovenop: de ultra all-inclusive. Wat dat wil zeggen: wel lees gewoon de reisbrochure!

Hou je toch meer van skien in de paasvakantie? Dan vind je zeker wel iets terug in de brochure van skiworld: miniski, maximiniski, midweekski, weekski, enkel bus, hotels, chalets in Frankrijk, Oostenrijk of Italië: je vindt het allemaal terug....voor supperprijzen.

Laat de zomer maar beginnen!

www.sunworld.be
www.skiworld.be




sunworld  |  mediterra  |  skiworld
 
Foto's: