BIJNA DE HELFT VAN ALLE REIZIGERS HEEFT INPAKSTRESS
uit een nieuw Brits onderzoek blijkt dat reizigers vooral last hebben van inpakproblemen zoals gekreukte kleren en vergeten tandenborstels. Daarom heeft Holiday Inn Express Hotels Dave Hax, ťťn van de beste lifehackers, benoemd tot allereerste Efficiency Engineer.
Hax werd wereldwijd beroemd toen zijn video Een T-shirt opvouwen in twee seconden meer dan vijf miljoen views haalde en zo een van de meest bekeken filmpje op YouTube werd. Nu is hij weer helemaal terug, dit keer met een revolutionaire methode om koffers te pakken en sukkelende reizigers te helpen slimmer te reizen.

De zelfverklaarde expert in de How to-filmpjes geeft zijn beste tips om vaak voorkomende problemen op te lossen en zo efficiŽnt mogelijk te reizen. Bijna de helft van alle zakenreizigers vindt inpakken een ware last en een derde zegt te veel in te pakken, zodat er nauwelijks plaats overblijft voor essentiŽle zaken zoals toiletartikelen. Het filmpje zal dan ook een grote hulp zijn voor gestresseerde reizigers.
Het filmpje, met de simpele titel Hax Packs, werd al meer dan 400.000 keer bekeken. In het filmpje demonstreert Dave zijn opvouwkunsten in een nieuwe recordtijd van 1,84 seconden en geeft hij slimme inpakoplossingen mee in de stijl van had ik er maar aan gedacht. Het is te bekijken op DaveHax.com, het populaire YouTube-kanaal van Dave.

Enkele simpele trucs van de inpakexpert:

Gebruik voorverpakte kleerhangers, zo kunt u uw koffer in ťťn indrukwekkende beweging inpakken

Rol broeksriemen op in de kraag van hemden, zodat ze hun vorm behouden

Stop stroomkabels in een zonnebriletui, zodat u ze makkelijk terugvindt

Vouw uw kostuumvest binnenstebuiten om vouwen te voorkomen

Vouw huishoudfolie onder het deksel van toiletartikelen om ongewenste lekken te voorkomen

Gebruik visitekaartjes als bagagelabels

Holiday Inn Express Hotels heeft zich geŽngageerd om de gastenbeleving zo Simple. Smart. Spot On mogelijk te maken. Dave wordt dan ook de allereerste Efficiency Engineer die advies zal geven in verband met de diensten en faciliteiten van de hotelketen. Alle gasten van Holiday Inn Express zullen zijn filmpje te zien krijgen bij ontvangst van de bevestiging van hun boeking. Slimme reizigers kunnen zijn reistips dus nog voor hun vertrek uitproberen.

http://hiexpress.com


holiday inn express  |  dave hax
 
Foto's: